Marouane Fellaini kan flytta till Kina

Marouane Fellaini kan flytta till Kina

Kina nästa för Fellaini?

Brittisk press skriver att mittfältaren kan komma att lämna Manchester United redan i vinter. Detta för spel i den Kinesiska Superligan.

En spelare det pratats mycket om i Manchester United-lägret är Marouane Fellaini. Mittfältaren har under Mourinho växt ut till en viktig pjäs men att belgaren fortsätter spela sin fotboll på Old Trafford är långt ifrån klart. United har vid flertalet tillfällen erbjudit Fellaini ett nytt kontrakt men spelaren har ännu inte accepterat någon förlängning. Mourinho vill gärna se att den före detta Everton-spelaren fortsätter hos The Red Devils, men det är upp till Fellaini själv att bestämma om det blir en flytt eller inte.

Lista- Fem saker du inte visste om Mesut Özil

Flyttryktena har varit många och enligt de senaste rapporterna kan Fellaini komma att prova på den asiatiska fotbollen. Det är brittisk press som kommer med uppgifter om att flertalet lag från Kina ska ha visat intresse för 30-åringen. Samtidigt ska det även finnas andra Premier League-klubbar som kan tänka sig att skriva kontrakt med Fellaini.

Belgaren ska inte ha tagit något beslut om framtiden. En flytt till Kina är dock ett nytt alternativ för Fellaini som ser ut att gå mot sina sista månader som spelare i Manchester United.

SE ÄVEN: Manchester United löner 2017/2018

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365