Markus Rosenberg: ”Värva tillbaka Magnus Eriksson och Isaac Kiese Thelin”

Eriksson och Kiese Thelin återvänder till Malmö FF?

Under säsongen 2014 fick Magnus Eriksson och Isaac Kiese Thelin bära stort ansvar i Malmö FF och lyckades bra, sedan lämnade de båda klubben för utlandet. Nu vill lagkaptenen, tillika deras förre lagkamrat, Markus Rosenberg att Malmö FF värvar tillbaka duon inför kommande säsong.

Säsongen 2014 blev väldigt lyckad för Malmö FF:s del då de vann både Allsvenskan och Supercupfinalen. Dessutom gick man starkt ute i Europa och kvalificerade sig till gruppspel i Champions League där man ställdes mot Olympiakos, Atlético Madrid och Juventus.

De större klubbarna ute i Europa fick upp ögonen för de himmelsblåklädda spelarna och flera tongivande spelare lämnade klubben efter säsongens slut.
Två av spelarna som valde att lämna Malmö FF var Magnus Eriksson och Isaac Kiese Thelin.
Eriksson testade lyckan i kinesiska Guizhou Renhe FC utan någon större framgång och lämnade klubben efter endast ett halvår. Nu representerar han danska Bröndby där han på sina 13 spelade matcher noterats för ett mål.
Kiese Thelin tog ett stort steg när han skrev på ett kontrakt med Bordeaux. I den franska klubben har han dock inte haft det lätt, i flera matcher har han inte blivit uttagen till matchtruppen. Denna säsongen har det endast blivit fem framträdanden i Ligue 1, varav två från start, för anfallaren.
Malmö FF-kaptenen Markus Rosenberg ser nu gärna att de två spelarna ska återvända till den allsvenska storklubben.

– Om jag fått bestämma så hade vi försökt få hem både Mange (Eriksson) och Isaac (Kiese Thelin) och det skulle förvåna mig om de inte ville hem, säger Rosenberg i en intervju till Kvällsposten.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply