Mario Balotelli kan återvända till Serie A i sommar

Mario Balotelli kan återvända till Serie A i sommar

Balotelli till Italien?

Spelaren som tidigare representerat AC Milan och Inter i hemlandet kan nu vara på väg att återvända till Serie A. I en intervju säger han att han gärna flyttar tillbaka, även om det blir svårt med en återkomst i Milan.

Mario Balotelli är ett namn som alltid är på tapeten. Handlar det inte om det som händer på plan är det om det som sker vid sidan av. Det har blivit spel i bland annat Inter, Manchester City, Milan, Liverpool och nu senast i OGC Nice. Kontraktet med den franska klubben går ut efter säsongen och det har pratats mycket om en återkomst till hemlandet. Det är framför allt Juventus och Napoli som ryktats vara på jakt efter anfallaren och nu flirtar han själv med de båda toppklubbarna.

– Min agent Mino Raiola tar hand om min framtid. Alla vet att jag mognat och är redo att återvända till Italien. Jag tror det blir väldigt svårt att återvända till Milan då det är tredje gången. Juventus och Napoli är dock två lag som jag gillar säger anfallaren till RAI Sport.

Denna säsong har det blivit 21 mål för Balotelli den franska ligan. Hans Nice ligger på åttonde plats i ligatabellen och i den senaste omgången vann man med 2-1 då blev det ett mål för Balotelli.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply