bet365

Mario Balotelli detaljer från flytt till Monza

Mario Balotelli detaljer från flytt till Monza

Mario Balotelli är känd för kontroverser både på och utanför planen. Nu ser anfallaren ut att få en ny chans, detta i Monza i Serie B.

Efter att Mario Balotelli, 30, lämnade Brescia har anfallaren varit klubblös. Intresset har varit svalt men nu ser anfallaren ha hittat en ny destination, Monza FC.

Nu uttalar sig klubbens VD, Adriano Galliano som var i AC Milans klubbledning under Balotellis två sejourer om att Monza är en sista livlina för spelaren.

– Jag hade ett ordentligt snack med honom, och sa att det här är hans absolut sista chans. Jag älskar Mario. Han är en spelare med en teknik och fysisk som borde ha tillåtit honom att göra så mycket mer med sin karriär, säger Galliani till Gazzetta dello Sport.

– Det har funnits glimtar av exceptionell kvalitet och jag kan förstå varför han inte kan bli ännu bättre. Han är trots allt 30 år gammal, fortsätter han.

Monza skulle vid en affär bli Balotellis nionde klubb. Detta efter att tidigare ha representerat bland annat Inter, AC Milan, Manchester City och Liverpool.

Det är oklart hur långt kontraktet med Monza skulle sträcka sig. Det talas dock om ett korttidskontrakt.

SE ÄVEN: Officiellt: PSG bryter kontraktet med Jesé Rodríguez

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply