Mario Balotelli allt närmre flytt till Marseille

Mario Balotelli allt närmre flytt till Marseille

Balotelli till Marseille?

Spelaren som inte kommer fortsätta i OGC Nice nästa säsong ska enligt uppgifter vara nära flytt till Marseille under sommaren.

Mario Balotelli är ett namn som alltid är på tapeten. Italienaren har varit runt i flera klubbar under karriären och det har blivit spel i allt från Inter och Milan till Manchester City och Liverpool. Under den senaste säsongen har Balotelli hittat rätt i OGC Nice där det blivit 33 mål på 50 matcher för klubben som slutade på åttonde plats i Ligue 1. Det har under de senaste månaderna stått klart att Balotelli inte fortsätter i klubben och ryktena om nästa klubb satte igång direkt. Det har pratats om flera destinationer under april och maj månad och nu sägs en klubb ligga i ’pole position’.

SE ÄVEN:Raiola: “Balotelli kommer att spela för Dortmund”

Enligt både fransk och italiensk press ska Mario Balotelli vara nära en flytt till Marseille. Tidigare pratades det om AS Roma och Lokomotiv Moskva men nu sägs alltså Europa League-finalisten vara de som ligger närmst en överenskommelse med spelaren. Man nämner inget om kontraktslängd eller eventuell lön för 27-åringen om det skulle bli en flytt till Stade Velodrome.

Tidigare ska klubbar som AS RomaJuventus och AC Milan ryktats vara villiga att försöka knyta till sig anfallaren som skapat många rub

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply