Mariano ångrar inte flytten från Real Madrid

Gjort succé i Ligue 1

Anfallaren som lämnade Real Madrid under sommarens transferfönster har verkligen hittat rätt i Lyon. Nu går han ut och säger att han inte ångrar att han lämnade den spanska huvudstadsklubben.

Under sommarens transferfönster lämnade flera spelare Real Madrid. Namn som James Rodríguez, Pepe, Álvaro Morata och Marino var några av de som fick en ny klubbadress. Det har gått väldigt bra för den sistnämnde spelaren som stått för 10 mål på 14 matcher i Ligue 1. Trots att man hos marängerna såg att anfallaren var väldigt lovande valde man istället att förlänga kontraktet med Karim Benzema. Nu säger Marino att han inte ångrar att han gjort klubbytet.

– Jag ångrar inte att jag skrev på för Lyon. Jag har skrivit på ett femårskontrakt med de och jag är här för att bidra med mål för laget, säger anfallaren som även bekräftar att det är Lyon som äger spelarens rättigheter:

– Lyon äger mina rättigheter och jag är väldigt nöjd över att det är så, säger han.

Tidigare har det pratats om att Real Madrid endast ska ha lånat ut spelaren till Lyon för speltid, men så är alltså inte fallet. Det återstår dock att se om Real Madrid har någon återköpsklausul på 24-åringen.

SE ÄVEN: Real Madrid löner och kontrakt 2017/2018

Mariano ångrar inte flytten från Real Madrid

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply