Marcus Rashfords framtid oklar

Marcus Rashfords framtid oklar

Manchester United-stjärnan kan lämna till sommaren’

Än är det inte helt klart om Manchester United och Marcus Rashford kommer att gå hand i hand – eller gå skilda vägar – efter sommarens fönster. Det är något som inte ens spelaren själv verkar veta.

Manchester United har inte haft den bästa säsongen. Även om de ser ut att kunna knipa en andraplats i ligan så var de aldrig riktigt nära den titeln. Lokalrivalen City hade nämligen ett ensamt race om Premier League-guldet, något de redan säkrat.

Dessutom så åkte ju United ut på ett oväntat sätt i Champions Leagues åttondelsfinal. Efter 0-0 i Sevilla så lyckades andalusierna rent av vinna med 2-1 borta på Old Trafford och säkra avancemanget.

Nu kan Rashford lämna

TITTA HÄR: Det tjänar stjärnorna i Manchester United

Som om det inte vore nog så kan även Marcus Rashford nu komma att lämna klubben. Den bara 20-årige engelsmannen är en egen talang från klubben och spåddes en lysande framtid. Men med dagens pengar i fotbollen så verkar det inte finnas tid att vänta på anfallarens utvecklingen.

Istället kan Rashford nu komma att lämna United, redan till sommaren. Det är bland annat The Sun – som en alltid ska ta med en nypa salt – som rapporterar det här. Framför allt med den nu förtuffade konkurrensen med Alexis Sanchez i laget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply