Marcus Rashford hyllar Cristiano Ronaldo – se varför här!

Marcus Rashford såg Manchester United ömsesidigt uppsagt Cristiano Ronaldos kontrakt

Efter att Marcus Rashford såg att Cristiano Ronaldos kontrakt var ömsesidigt uppsagt efter en intervju med Piers Morgan, tackade han den ikoniska anfallaren för allt han gjort för Manchester United.

Efter Cristiano Ronaldos avgång från Manchester Unitred tog Marcus Rashford till sociala medier för att uttrycka hur mycket av en ”otrolig upplevelse” det var att spela med sin ”idol”.

Portugals andra period med Manchester United fick nyligen ett abrupt slut efter att 37-åringen gjort några kontroversiella kommentarer under en intervju med Piers Morgan. Som ett resultat av detta kom båda parter ömsesidigt överens om att avsluta kontraktet förra veckan.

Marcus Rashford fick visserligen kritik, men han talade ändå mycket gott om Ronaldo under en presskonferens i England. Han tackade Ronaldo för hans bidrag till Man Utd och sa att Portugals kapten var en av hans idoler.

”Att få möjlighet att spela med honom har varit en otrolig upplevelse. Han är en av mina idoler och någon som jag alltid har sett upp till. Det är något som jag kan ha med mig för alltid. Jag önskar honom all lycka och vi vill tacka honom för allt han har gjort för Man United.” säger Rashford

Den engelska fotbollsstjärnan förbereder sig inför Three Lions sista gruppspelsmatch mot Wales på tisdag. Han kommenterade Ronaldos roll i Manchester United efter att hans avgång från Old Trafford bekräftades medan han var på landslagsuppdrag i Qatar.

I en intervju med TalkTV avslöjade Ronaldo att han inte längre respekterade sin tidigare chef Erik ten Hag och påpekade att klubben inte hade gjort några framsteg sedan Sir Alex Ferguson lämnade klubben. Han erkände också att han kände sig ”förrådd” av klubben och tror att det finns vissa personer på Old Trafford som inte vill ha honom som en del av sitt lag.

Portugals Cristiano Ronaldo återvände till sin hemklubb 2021 efter en efterlängtad återkomst. Under sin första säsong tillbaka gjorde han 24 mål och blev till och med utsedd till PFA Team of the Season. Tyvärr tog saker och ting en vändning till det sämre under hans andra år under den nya managern Ten Hag.

Holländaren Louis van Gaal har oftast använt Ronaldo som en truppspelare och ofta bytt in honom under matcherna. Detta skapade spänningar mellan de två, vilket kom till uttryck när Ronaldo lämnade Old Trafford-stadion under Uniteds seger mot Tottenham i oktober.

Ten Hag har i stället valt att investera förtroende i Uniteds ungdomar, Rashford och Anthony Martial inkluderade, som har varit en del av Ten Hags revitaliseringsprojekt för klubbens anfall.

Läs mer Marcus RashfordPortugals VM-trupp och hans chanser att bli bästa målskytt i VM 2022Vem vinner VM 2022? Portugals har goda chanser enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare! Se även. Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply