Manchester Uniteds krav för David De Gea – Toni Kroos i bytesaffär

Manchester Uniteds krav på Real Madrid – byta superstjärnan mot en annan

David De Gea uppges vilja lämna Manchester United för att återvända till sitt hemland Spanien och spela fotboll där. Troligtvis hamnar De Gea i Real Madrid. Men det kommer inte ske gratis. Först och främst ska de betala en rejäl summa för målvakten, och dessutom vill United ha en stjärna i utbyte. 

Den nu nu 26-årige målvakten fick fart på sin karriär på allvar efter att ha spenderat två säsonger i Atletico Madrid. Keepern, som är fostrad i just Atletico, gick direkt från b till a-laget och började prestera direkt.

Efter andra säsongen hade prestationerna lett honom till framgångar och resultat med den spanska huvudstadsklubben. Det gjorde att Manchester United la vantarna på honom, men nu kan han komma att återvända till Madrid.

Väljer Real Madrid?

Troligtvis väljer David De Gea Real Madrid och världens högsta målvaktslön. Mycket talar för att Uniteds superstjärna kommer att gå till Real Madrid i sommar, något som han redan verkat ha bekräftat för sina vänner.

Övergången skulle kunna kosta uppemot 800 miljoner kronor, samtidigt som det skulle kunna kosta Madrid-laget en av deras främsta mittfältare. Enligt The Independent ska Manchester United begära runt 80 miljoner euro – samt Toni Kroos i utbyte – för att acceptera övergången.

Spansk media tror trots det att Real Madrid kommer acceptera budet då den spanska giganten har haft rejäla målvaktsbekymmer den här säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply