Manchester United vill värva Renato Sanches – värd 730 miljoner

Manchester United vill värva Renato Sanches - värd 730 miljoner

Renato Sanches lämnar Benfica för Manchester United?

Enligt Daily Mail kommer Manchester United att lägga ett bud på 18-årige Renato Silva och försökta köpa honom innan transferfönstret stänger.

Tidigare har Manchester United köpt Anthony Martial för en otroligt hög summa. Nu kan det vara dags för nästa dyra köp av en ungdomsspelare. Enligt Daily Mail vill Old Trafford-klubben nu värva 18-årige Renato Sanches från portugisiska SL Benfica.

Sanches som har gjort succé denna säsong har vid flertalet tillfällen varit på plats för att scouta spelaren och enligt rapporter ska representanter ha tittat på spelaren under lagets fyra senaste matcher. Spelaren har en utköpsklausul på 60 miljoner pund, cirka 730 miljoner kronor, men United ska vara väldigt intresserade av spelaren och kommer försöka sänka prislappen ganska rejält för att få till en affär. Andra medier går så lång att Benfica kan tänka sig att halvera prislappen vid en försäljning.

Premier League-klubben sägs vilja värva spelaren under det pågående transferfönstret då man vill slippa ett budkrig i sommar men kan tänka sig att låna ut Sanches till Benfica under resten av säsongen.

Sanches har spelat 40 landskamper i de olika ungdomslandslagen i Portugal men har inte fått debutera i A-landslaget ännu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365