Manchester United vill värva Lucas Moura

Manchester United vill värva Lucas Moura

United vill förstärka med Moura från PSG

Enligt brittisk press ska Manchester United vilja värva flertalet offensiva spelare utöver Antoine Griezmann. Ett av namnen är Lucas Moura från Paris Saint-Germain.

Det är ingen tvekan om att Manchester United vill förstärka sin spelartrupp till nästa år då man spelar i Champions League. Flera namn finns på Jose Mourinhos önskelista och det senaste som det pratats om är Lucas Moura från den franska huvudstadsklubben Paris Saint-Germain. Efter fyra och en halv säsong på Parc des Princes kan Moura ha gjort sitt och förutom en möjlig flytt till United ryktas det även om att Moura kan vara på väg tillbaka till sitt hemland för att fortsätta sin karriär i den brasilianska ligan.

Det kommer dock inte vara någon lätt historia att värva brassen. Man har bland annat även Liverpool som är intresserade av spelaren samtidigt som PSG inte tänker släppa spelaren för en billig peng. Fransmännen betalade nämligen 40 miljoner euro för att värva spelaren och kommer försöka få tillbaka summan man köpte Moura för i januarifönstret 2013.

SE ÄVEN: Manchester United löner & lönelista 2016-2017

United vill värva Donnarumma

United ser ut att försöka dra nytta av målvaktens osäkerhet. Enligt Telelombardia har José Mourinho nu ställt in siktet på den unge spelaren och kommer att göra allt i sin makt för att locka över honom till Old Trafford under kommande transferfönster om De Gea lämnar för den spanska giganten. Vidare skriver källan att engelsmännen förbereder ett bud på honom värt omkring 75 miljoner euro, motsvarande 732 miljoner kronor, för att få till en affär med spelaren och klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply