Manchester United vill värva Gareth Bale

Manchester United vill värva Gareth Bale

Manchester United vill värva Gareth Bale

Bale kan lämna Madrid – United med storbud

Enligt brittisk media har Manchester United kommit med ett bud på Real Madrids superstjärna Gareth Bale. Mourinho sägs vilja värva spelaren och erbjuder 105 miljoner euro.

Dagens nyhet i England handlar utan tvekan om Manchester United och Gareth Bale. Det är Daily Star som kommer med uppgifter om att walesaren kan vara på väg att lämna Estadio Santiago Bernabéu och återvända till Premier League. Enligt tidningen har Manchester United lagt ett bud på 105 miljoner euro och även om det ser svårt ut att få till en övergång kan en flytt komma att bli av under de kommande dagarna.

Den gångna säsongen var det inget tvivel om att Bale skulle stanna hos marängerna men då spelaren inte alls visat upp samma form som tidigare säsonger kan han nu ha gjort sin sista match i den vita tröjan. Samtidigt har supertalangen Marco Asensio börjat ta allt mer plats i startelvan, något som även kan påverka den förre Tottenham-spelarens framtid.

Enligt spanska Diario AS ska Zinedine Zidane ha fullt förtroende för spelaren vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: LISTA: 10 saker du inte visste om Gareth Bale

Busvisslingar mot spelaren

På söndagskvällen spelade Real Madrid sin första hemmamatch i La Liga för säsongen då man ställdes mot Valencia. I Cristiano Ronaldos frånvaro var det Gareth Bale som skulle axla rollen som lagets målskytt men så blev inte fallet. Bale hade inte någon av sina bättre matcher och fick istället utstå busvisslingar och burop under sin tid på planen.

Real Madrid har inget behov av att sälja 28-åringen men sägs kunna komma att göra sig av med spelaren om man får in ett bra bud.

Manchester United vill värva Gareth Bale

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply