Manchester United vill köpa Toni Kroos

Manchester United vill köpa Toni Kroos

Toni Kroos jagas av United

Den tyske mittfältaren har funnits på Manchester Uniteds radar under ett längre tag. Nu vill Jose Mourinho ta nästa steg och försöka värva Toni Kroos från Real Madrid under sommarens transferfönster.

En av de största drömmarna på transfermarknaden för Jose Mourinho är att värva Toni Kroos. Den tyske mittfältaren har funnits på portugisens önskelista under en längre tid men man har inte lyckats få till någon affär. Nu sägs man dock komma att göra ett nytt försök för att få till en värvning och det finns flera alternativ att locka Real Madrid med.

Det är tidningen The Independent som skriver att Mourinho är väl medveten om att en affär inte kommer bli lätt. United sägs dock ha flertalet planer för hur man ska kunna köpa loss 28-åringen och en av de inkluderar David De Gea. Tidningen skriver nämligen att United kan komma att erbjuda målvakten i utbyte mot Kroos. De Gea har under en längre tid finns på önskelistan för Real Madrid och i och med Uniteds intresse för Kroos kan en affär nu bli av.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Toni Kroos i Real Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply