Manchester United vill köpa Sancho i sommar

Manchester United vill köpa Sancho i sommar.jpg

Sancho till United?

The Red Devils ska enligt brittisk press vara väldigt benägna att lägga ett bud på Jadon Sancho för en övergång i sommar.

Jadon Sancho fick aldrig någon riktig chans att visa vad han gick för i Manchester City. Istället blev det en flytt till Borussia Dortmund där engelsmannen har slagit igenom och gjort det väldigt bra under sin första säsong på Westfalenstadion.

Nu rapporterar brittisk press att Sancho har erbjudande att återvända till de brittiska öarna efter endast en säsong i Bundesliga. Det är The Sun som skriver att Manchester United är intresserade av att värva spelaren för att förstärka den offensiva delen av lagen till den kommande säsongen. Enligt samma tidning ska tränaren Ole Gunnar Solskjaer ha siktat in sig på en högkvalitativ ytterforward och Sancho sägs alltså vara namnet att hämta tillbaka till Premier League.

Det är oklart hur mycket Manchester United är beredda att betala för att hämta in Sancho som pekas ut som Alexis Sanchez ersättare. Dortmund är dock inte speciellt generösa när det kommer till försäljningar samtidigt som United kan lägga en högre summa för att köpa loss spelaren.

Sancho har kontrakt med Borussia Dortmund till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: Uppgifter: Coutinho kopplas på nytt ihop med Manchester United

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply