Manchester United siktar in sig på två vänsterbackar

Manchester United siktar in sig på två vänsterbackar

United vill förstärka med vänsterbackar

Enligt brittisk press ska Jose Mourinho ha pekat ut två ytterbackar man vill hämta in till den kommande säsongen.

Efter att ha blivit utslagna ur Champions League av Sevilla och inte vunnit Premier League har Manchester Uniteds klubbledning satt fart på att planera inför nästa säsong. Man vill förstärka på flera positioner och det är framför allt vänsterbacksplatsen som det pratas om. Då varken Blind eller Shaw håller den nivå Mourinho vill ska man nu ha riktat blickarna mot två spelarem an vill ersätta med.

Enligt The Sun ska The Red Devils ha hört av sig till både Tottenham Hotspur och Juventus för att försöka värva antingen Danny Rose eller Alex Sandro. De båda ska ha funnits på Mourinhos önskelsita under en längre tid och nu ska man vara villiga att betala vad som krävs för att hämta in antingen båda, eller en av de nämnda spelarna. Det kommer inte bli billigt att värva spelarna. Danny Rose sägs komma att kosta drygt 40 miljoner euro samtidigt som Juventus tackat nej till bud på drygt 80 miljoner euro för Alex Sandro. Hur mycket Sandro kommer att kosta i slutändan är oklart.

SE ÄVEN: Manchester United i jakt på Joao Cancelo

Mourinho hintar om köp

När det kommer till Alex Sandro gav Mourinho en hint om en värvning i en intervju med ESPN Brazil. I en intervju som sändes i dagarna säger han att man inte kommer kunna värva Willian, men gärna en annan brasse.

– Chelsea kommer aldrig låta oss värva Willian. Vi vill dock värva en ny brasiliansk spelare. Vem vet om vi gör det tillslut eller inte?, säger Mourinho.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply