Manchester United riktar blickarna mot Carlos Soler

Manchester United riktar blickarna mot Carlos Soler

Carlos Soler – Manchester Uniteds nästa nyförvärv?

Enligt uppgifter i brittisk press ska Manchester United vara villiga att värva Valencias mittfältstalang Carlos Soler, detta redan under transferfönstret i vinter.

Manchester United kommer ge sig ut på transfermarknaden för att förstärka truppen under transferperioden i januari månad. Enligt brittisk press ska Jose Mourinho ha meddelat att man vill värva in en mittfältare och det namn som står högst upp på portugisens önskelista är Valencias mittfältare Carlo Soler. Spelaren har under det senaste året slagit igenom i både Valencia och det spanska U21-landslaget och nu ser Mourinho spelaren som en bra förstärkning till Old Trafford i vinter.

Manchester United riktar blickarna mot Carlos Soler

Det är Daily Mail som kommer med uppgifter om att Mourinho ska ha gett klartecken till klubbledningen att han gärna vill se spanjoren i The Red Devils efter årsskiftet. Det kommer dock inte bli någon lätt för United som ska vara beredda att betala 30 miljoner pund för spelarens tjänster. Soler sitter nämligen på en klausul på 75 miljoner pund, även om Valencia ska vara beredda att sänka priset för att få till en affär.

SE ÄVEN: Manchester Uniteds lönelista 2017/2018

Manchester United riktar blickarna mot Carlos Soler

INFO: Missa inte stormötet Malmö FF – AIK och läs allt om Malmö FF AIK livestream, var man kan streama Malmö FF AIK samt Malmö FF AIK stream

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply