bet365

Manchester United på plats för att följa Tanguy Ndombele

Manchester United på plats för att följa Tanguy Ndombele

Ndombele följs av Manchester United

Den engelska storklubben skickat representanter till Tyskland den gångna veckan för att följa spelaren i Lyons match mot Hoffenheim. Nu kan man köpa loss mittfältaren i vinter.

Manchester United är på full jakt efter att värvningar till januarifönstret. Den engelska storklubben har flera namn på sin önskelista och en av de man är mest intresserade av är Tanguy Ndombele. Enligt brittisk press hade United representanter på plats på Champions League-matchen mellan Lyon och Hoffenheim den gångna veckan och man planerar nu att köpa med ett bud. Det är dock ingen liten prislapp som man kommer tvingas betala. Då bland annat även Chelsea ska vara intresserade kommer prislappen landa på drygt 55 miljoner euro.

Det är Daily Mirror som kommer med uppgifter om att fransmannen kan vara på väg till de brittiska öarna och 21-åringen har gjort ett väldigt bra intryck på United när de väl varit på plats. Varken Pogba eller Fred har varit på sin högsta nivå denna säsong och nu vill Mourinho värva in nytt blod för att ta sig till toppstriden. United ligger för närvarande på åttonde plats i Premier League och har endast tagit 17 poäng på 10 matcher. Nu sägs man förbereda för värvningar i januari och Ndombele kan bli den första.

Även Manchester City ska ha anmält sitt intresse för spelaren.

SE ÄVEN: LISTA: 20 bästa Manchester United-spelarna genom tiderna

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply