bet365

Manchester United kopplas ihop med Lucas

bet365

Lucas Moura kan bli Manchester Uniteds lösning

Manchester United går tungt just nu och inga av de offensiva spelarna levererar så som de borde göra, så som fansen kräver att dem ska göra. Därför kan man värva lite nytt i januari och sägs siktet vara inställt på Paris Saint-Germains brasse Lucas Moura.

De senaste fyra matcherna har Manchester United mäktat med tre oavgjorda mot Leicester, Burnley och Southampton samt en förlust i ligacupen mot Bristol City. Fansen är inte helt nöjda med varken prestationerna eller resultaten och kräver aktivitet under januaritransferfönstret som öppnade på nyårsdagen. Tidigare idag kopplades man ihop med Joao Mario från Inter, nu kopplas man ihop med ännu en spelare.

Arenor VM 2018

Denna gången handlar det inte om Mesut Özil eller om deras drömvärvning Gareth Bale – denna gången handlar det om en brasse från PSG. Det är franska Le 10 Sport som menar att Manchester United och José Mourinho är intresserade av Lucas Moura.

Jagad av flera andra klubbar

Den franska sajten skriver att Man United har kontaktat PSG gällande ett köp av Lucas. Brassen sägs redan ha tackat nej till kinesiska Hebei Fortune eftersom han vill stanna i Europa och spela på den högsta nivån.

En prislapp på runt 500 miljoner kronor sägs vara rimlig.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply