Manchester United förbereder megabud på Jadon Sancho

Manchester United förbereder megabud på Jadon Sancho

Sancho till Manchester United?

Spelaren som lämnade Manchester City och därefter har slagit igenom i Borussia Dortmund finns på radarn hos Manchester United. The Red Devils ska förbereda ett väldigt högt bud för att knyta till sig engelsmannen till nästkommande säsong.

Jadon Sancho har under säsongen 2018/2019 exploderat efter flytten till Borussia Dortmund. Engelsmannen anslöt från Manchester City där det blev sparsamt med speltid men i Bundesliga har han blommat ut rejält. Nu kan spelaren vara på väg att återvända till de brittiska öarna där flera storklubbar är intresserade. Det är framför allt Man United som ska ha visat intresse för Sancho och nu skriver engelsk press att man förbereder ett megabud för en affär i sommar. Det är The Independent som rapporterar att Manchester United kan tänka sig betala över 100 miljoner pun för att få till en övergång. Motsvarande 1,2 miljarder svenska kronor.

Dortmund har redna gått ut och sagt att man inte tänker sälja 19-åringen efter endast en säsong. Han är dock nummer ett på Ole Gunnar Solskjaers önskelista och det återstår att se om det blir en flytt för den engelske landslagsyttern eller inte.

SE ÄVEN: Manchester United släpper inte tankarna om Wilfred Zaha

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply