Manchester United erbjuden Boateng

Manchester United erbjuden Boateng

Bayern Munchen kan värva Boateng – för över en halv miljard kronor

Manchester United fortsätter att försöka värva en ny mittback. Enligt uppgifter från Daily Star så ska Bayern Munchen ha erbjudit United att köpa Jerome Boateng.

Vad skulle prislappen hamna på då? Jo, det kan komma att bli en dyr historia för engelsmännen. Enligt den engelska tabloiden så ska United vara tvungna att betala över en halv miljard kronor.

Närmare bestämt 50 miljoner pund. Det här är dock något som Premier League-laget verkar vara intresserade av att göra. Det då de vill ha en ny mittback. För svenske Victor Nilsson Lindelöf kan det dock betyda att han blir utlånad.

Vill värva en mittback

MER SPORT: Jonas Jerebkos lön

Samtidigt ryktas United vilja värva Barcas Mina. Yerry Mina spelade ett halvår i FC Barcelona innan det var dags för sommarens VM. Under tiden på Camp Nou övertygade inte colombianen speciellt mycket men när det kom till VM var han en av turneringens bästa försvarare. De fina insatserna har gjort att flera klubbar fått upp ögonen för mittbacken och nu kan en flytt komma att bli av i sommar.

I Barcelona ser man Mina som en av de spelare som vid en försäljning kan dra in mest pengar och är därför positiva till en flytt för spelaren som endast varit i klubben en halv säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply