Manchester United detaljer från värvning av Grimalo

 Manchester United detaljer från värvning av Grimalo

United närmar sig Grimaldo-värvning

Vänsterbacken som inom kort ser ut att ta en plats i det spanska landslaget sägs vara väldigt nära en flytt till Manchester United, detta enligt uppgifter till brittisk press under måndagsmorgonen.

Manchester United har inlett Premier League 2017/2018 på bra sätt. För tillfället ligger man på andra plats i tabellen trots förlusten i helgen mot Huddersfield och man har flertalet bra offensiva spelare i truppen. När det kommer till försvarslinjen ser det dock inte övertygande ut, i alla fall inte om man frågar Jose Mourinho. Portugisen ska nämligen inte vara nöjd med uppsättningen i backlinjen och nu rapporterar brittisk press att tränaren vill se förstärkningar under det kommande transferfönstret. Mourinho ska vara säker på vem han vill hämta in i januari och enligt uppgifter ska han ha siktat in sig på Alex Grimaldo från Benfica. Spelaren sitter för närvarande på ett kontrakt med den portugisiska huvudstadsklubben till och med sommaren 2021 men kan nu komma att lämna för spel på Old Trafford.

United sägs nu vara detaljer från att komma överens med Benfica om en affär.

Manchester United detaljer från värvning av Grimalo

Grimaldos utköpsklausul ligger på 60 miljoner euro, även om Benfica sägs vara beredda att släppa spelaren för en prislapp på drygt 38 miljoner euro. Spanjoren har tidigare spelat i FC Barcelonas ungdomsakademi där han lämnade för spel i Benfica den 1 januari 2016, detta för en summa på 2 miljoner euro.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Manchester Uniteds stjärnor

Manchester United detaljer från värvning av Grimalo
INFO: Missa inte stormötet Malmö FF – AIK och läs allt om Malmö FF AIK livestream, var man kan streama Malmö FF AIK samt Malmö FF AIK stream

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply