bet365

Manchester-derbyt är dyrast – se det dyraste derbyt i världen!

Manchester-derbyt är dyrast - se det dyraste derbyt i världen!

Världens dyraste derby

Det dyraste derbyt genom tiderna? Vilket är det dyraste derbyt/matchen någonsin? Dyraste spelarna i samma match? Dyraste startelvan i världen? De dyraste trupperna i en och samma match är de som är tillgängliga i Manchester United – Manchester City den 10 september 2016 där spelare som Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic,David De Gea, Eric Bailly, Henrikh Mkhitaryan, Ilkay Gündogan och Claudio Bravo finns med. Spelare som kostat otroliga summor, speciellt Pogba som är världens dyraste fotbollsspelare, något han blev efter att ha kostat cirka 89 miljoner pund då han återvände från Juventus till Manchester United.

I lördagens match mellan Manchester United och Manchester City, som kommer att gå av stapeln på Old Trafford 13:30, ställs två av världens bästa och dyraste lag mot varandra, innehållande flertalet världsstjärnor samt två av världens bästa och mest bekanta tränare mot varandra. Pep Guardiolas Manchester City mot Jose Mourinhos Manchester United. Båda tränarna har spenderat åtskilliga miljoner pund under sommaren för att se till att spetsa sina lag till det yttersta och försöka bygga ihop ett så komplett lag som möjligt. Förmodligen passar flertalet av spelarna i de båda lagen in i världens dyraste startelva utan problem. Skulle man, efter sommarens eskapader, få gissa så kan man tro att en startelva med sommarens dyraste värvningar är uppbyggd av i princip enbart Guardiolas och Mourinhos nya spelare.

Manchesterderbyt är dyrast!

Derbyn är alltid speciella och Manchesterderbyt mellan United och City är inget undantag. Det har alltid varit en stor grej och kommer förbli så, på grund av lagens tillhörighet till staden Manchester och en mycket lång historia. Vad som gör just detta derbyt så speciellt är det faktum att det rapporteras komma att bli världens dyraste derby någonsin. Sky Sports har räknat ut, med hjälp av de (troliga) startelvorna, att derbyt mellan Manchester City och Manchester United kommer att toppa El Clasico och bli det dyraste derbyt någonsin, på 672,4 miljoner pund eller 7,6 miljarder kronor.

Manchesterderbyt dyrast i världen

De båda lagens (troliga) startelvor är de dyraste i hela världen. Manchester United har bland annat Anthony Martial (57,6 miljoner pund) och Luke Shaw (28 miljoner pund) som båda slog rekordet som dyraste tonåringen genom tiderna när de värvades, medans Manchester City har John Stones (50 miljoner pund) som rapportras vara den dyraste försvararen genom tiderna.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply