• Error, no group ID set! Check your syntax!

Manchester City vill värva Wilfried Zaha i sommar

Manchester City vill värva Wilfried Zaha i sommar

Wilfried Zaha till Manchester City?

Anfallaren som slagit igenom i Crystal Palace finns nu på Manchester Citys önskelista. Det skriver brittisk press om under måndagsmorgonen.

Manchester City blev under söndagen krönta till mästare av Premier League 2017/2018. Man vann serien överlägset under Guardiolas första säsong som tränare i klubben men i Champions League gick inte det inte lika bra. Nu ska klubbledningen dock ha börjat planera för nästa säsong och det pratas om en hel del namn som kan ansluta.

Under söndagen kom uppgifter om att Guardiola vill värva Thiago från Bayern Munchen. Idag skriver brittisk press att man även vill förstärka anfallet och detta med Crystal Palace-stjärnan Wilfried Zaha. Spelaren har slagit igenom på Selhurst Park det senaste året och nu vill de engelska ligamästarna knyta till sig 25-åringen i sommar.

Det är The Sun som kommer med uppgifter om att Manchester City vill betala 50 miljoner pund för att köpa loss Zaha under sommarens transferfönster. Ivorianen ska vara en av de spelare City vill hämta in för att bredda truppen till den kommande säsongen och det återstår att se om det blir en flytt till Etihad Stadium eller inte.

Zaha sitter för närvarande på ett kontrakt med Palace till och med sommaren 2022.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply