• Error, no group ID set! Check your syntax!

Manchester City vill värva Sergio Busquets

Manchester City vill värva Sergio Busquets

Busquets på Man Citys önskelista

Mittfältaren som är en av stöttesspelarna i FC Barcelona jagas av Manchester City. Det är Pep Guardiola som gärna ser sin landsman på Etihad Stadium nästa säsong.

Manchester Citys tränare Pep Guardiola har redan börjat planera vilka spelare han vill köpa i sommar. Efter att ha värvat för stora summor under det senaste året har det inte gått riktigt som The Citizens hoppats på. Man må komma att vinna Premier League under de kommande veckorna men i Champions League ser det desto värre ut. Man förlorade nämligen det första mötet med Liverpool med 3-0 och det blir inget lätt returmatch mot The Reds.

Guardiola har klart för sig vem han vill se på Etihad Stadium. En av nycklarna till framgång enligt spanjoren är Sergio Busquets. Mittfältaren är en av Guardiolas favoritspelare och nu vill han lägga ut en otrolig summa för att få honom till Premier League.

Det är spanska Don Balón som rapporterar att Guardiola har bett klubbledningen om 200 miljoner euro för att värva spelaren under sommarens transferfönster.

Busquets är dock inte den enda spelaren från Barcelona som kopplats ihop med Manchester City. Tidigare har även Lionel Messi kommit upp som ett av namnen på Guardiolas önskelista.

Busquets sitter på ett kontrakt med FC Barcelona som binder honom till klubben till och med sommaren 2021 med option på ytterligare två år från klubbens sida.

I veckan ställs Barcelona mot AS Roma i returmötet i Champions League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply