Manchester City vill värva Eden Hazard

Manchester City vill värva Eden Hazard

Hazard jagas av Manchester City

Belgaren som varit Chelseas största stjärna under de senate säsongerna finns nu på önskelistan hos Manchester City. Hur mycket man ska vara villiga att betala är dock ännu oklart.

Manchester City har lagt fram en lista med flertalet namn man ska vara intresserad av att värva under sommarens transferfönster. Det största namnet är utan tvekan Eden Hazard och nu sägs The Citizens förbereda att bud för att knyta till sig superstjärnan i sommar.

Hazard är nu inne på sin sjätte säsong på Stamford Bridge men då Chelsea inte kommer spela i Champions League nästa säsong kan han komma att lämna för spel på annat håll. Detta då han sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2020.

Det är oklart hur mycket City skulle vara villiga att erbjuda för att köpa loss superstjärnan.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Hazard i Chelsea

Stort intresse för Real Madrid

Eastlandsklubben är dock inte det enda laget som har blickarna riktade mot Eden Hazard. Tidigare har även Real Madrid kopplats ihop med ett köp av belgaren och nu säga City enligt The Sun bara beredda att ta upp kampen med spanjorerna om 27-åringen.

The Sun skriver även att City ska vara beredda att betala över 100 miljoner pund för att få till en affär samtidigt som man betalar vad spelaren kräver i lön för en flytt.

Eden Hazard sägs vänta för att se vilka transferplaner Chelsea har under sommaren för att därefter bestämma om han vill stanna eller inte.

Totalt har det blivit 299 matcher och 88 mål för Eden Hazard sedan flytten till Chelsea för sex år sedan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply