Manchester City vill värva Kyle Walker – dubblar lönen

Manchester City vill värva Kyle Walker - dubblar lönen
bet365

Manchester City vill värva från Tottenham

Enligt brittisk media ska Pep Guardiola vara intresserad av att värva Tottenhams högerback Kyle Walker under sommarens transferfönster.

Tottenham Hotspur står för en väldigt in säsong och efter helgens derbyvinst står det klart att man för första gången på 22 år och kommer sluta före sin ärkerival Arsenal i tabellen. Med endast några omgångar kvar av Premier League ligger Spurs på andra plats i tabellen fyra poäng bakom Chelsea och lagets fina säsong har gjort att flera klubbar riktat ögonen mot White Hart Lane för att försöka värva några av lagets nyckelspelare.

Ett namn som stuckit ut denna säsong är Kyle Walker. Högerbacken sägs enligt Daily Mirror tänka över en flytt till toppkonkurrenterna Manchester City nästa säsong och den ljusblåa klubben ska vara villiga att dubbla spelarens lön för att övertala honom om en flytt.
Walker har för närvarande ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2021 och har en veckolön på 60.000

>City vill värva Kyle Walker - dubblar lönen

Vill förstärka med Aubameyang

Enligt brittisk press vill Manchester City värva Pierre-Emerick Aubameyang från tyska Dortmund och Premier League-klubben har en plan för att locka till sig spelaren.

Det är ingen hemlighet att de största klubbarna i världen står i kö för att värva Pierre-Emerick Aubameyang från Borussia Dortmund. Totalt har det denna säsong blivit 35 mål på 41 matcher i samtliga klubblagsturneringar för anfallaren från Gabon.

Det har länge pratats om att spelaren ska vara på väg och vill skriva på för Real Madrid men en affär har ännu inte blivit av och nu sägs Manchester City göra ett försök att värva Aubameyang framför ögonen på den spanska huvudstadsklubben, och en plan ska redan vara klar.

SE ÄVEN: Manchester City löner & lönelista 2017

SE ÄVEN: LISTA: Fem klubbar som kan värva Aubameyang

Enligt The Sun vill Premier League-jätten köpa loss 27-åringen för en summa på 80 miljoner euro samtidigt som man även inkluderar anfallstalangen Kelechi Iheanacho i en deal under sommarens transferfönster.

Spelarens nuvarande kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2020 och värderas till 60 miljoner euro. Dortmund kommer dock begära omkring 100 miljoner euro för att släppa sin storstjärna.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply