Manchester City vill köpa Leo Messi

Manchester City vill köpa Leo Messi

Leo Messi – på Manchester Citys önskelista

För bara några år sen såg summor på flera 100 miljoner euro omöjliga ut att betala, men efter Neymars övergång till Paris Saint-Germain ser det ut att bli mer och mer vanligt. Nu vill Manchester City betala Lionel Messis utköpsklausul – på 300 miljoner euro.

För några veckor sen stod det klart att Neymar lämnar Barcelona för spel i Paris Saint-Germain. Transferfönstret är fortfarande öppet och nu kommer nästa rykte som kan komma att skaka om fotbollsvärlden. Enligt Canal+ France ska Manchester City nämligen vara villiga att betala Lionel Messis utköpsklausul på 300 miljoner euro. Tv-kanalen rapporterar att den engelska toppklubben är beredda att lägga ner sjuka summor för att värva Messi som av många klassas som världens bästa fotbollsspelare.

Det är inte bara Canal+ som kommer med uppgifterna. Även Yahoo Sports rapporterar under söndagseftermiddagen att City ska vara beredda att betala drygt 3 miljarder för att värva argentinaren.

Leo Messis kontrakt med Barcelona sträcker sig till och med sommaren 2021 och har under den senaste tiden tvekat på en förlängning.

Skulle en affär bli av kommer Leo Messi bli världens dyraste fotbollsspelare.

Manchester City vill köpa Leo Messi

Vill värva fler från Barcelona

Det är inte Bara Leo Messi som finns på Manchester Citys radar. Tidigare har det även kommit uppgifter om att man vill värva Sergio Busquets under sommarens transferfönstret.

Det är Onda Cero som kommer med uppgifter om att Sergio Busquets står på Citys önskelista och att man kommer höra sig för om spelarens situation. Tidigare har man sålt Fernando till Galatasaray och nu vill man få in en ersättare där Busquets ska vara Guardiolas förstaval. Det kommer dock inte bli billigt att köpa loss spelaren. Barcelona har precis sålt Neymar för 222 miljoner euro och Busquets klausul ligger på 200 miljoner euro, ett pris spelarens nuvarande klubb inte är intresserade av att sänka.

Manchester City vill köpa Leo Messi

Info: Mayweather McGregor speltipsodds, tv kanal & tv tider!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply