Manchester City vill förlänga med Gundogan i sommar

Manchester City vill förlänga med Gundogan i sommar

Gundogan skriver på nytt kontrakt?

Mittfältaren som flyttade från Borussia Dortmund till Manchester City sommaren 2016 kan vara nära att skriva på ett nytt kontrakt. Det skriver brittisk press under söndagsförmiddagen.

Ilkay Gundogan har spelat i Manchester City sedan säsongen 2016/2017. Till en början gick det inte speciellt bra för mittfältaren då han ådrog sig en svår skada men när han väl kom tillbaka har Gundogan varit en av de viktigaste spelarna i Pep Guardiolas lagbygge. Tyskens insatser har gjort att The Cityzens nu vill förlänga spelarens kontrakt och det hela förväntas bli av inom kort.

Det är är brittiska TMW som kommer med uppgifter om att Ilkay Gundogan som för närvarande sitter på ett kontrakt med City till och med sommaren 2020 är nära att förlänga överenskommelsen med Eastlandsklubben. Det är oklart hur långt det nya kontraktet skulle sträcka sig men då flera klubbar är ute efter att värva Gundogan förväntas han få en rejäl lönehöjning och en förlängning på två eller tre år.

Det är framför allt FC Barcelona som ska försöka knyta till sig spelaren. Spanjorerna misslyckades totalt i ett värvningsförsök av Antoine Griezmann och nu har man en stor transferbudget att spendera på annat håll.

SE ÄVEN: Manchester City löner och kontrakt 2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply