Manchester City tror på värvning av Isco i sommar

Manchester City tror på värvning av Isco i sommar

Isco på Citys radar på nytt

Mittfältaren som inte riktigt lyckats ta en startplats i Real Madrid kan komma att lämna klubben. Det skriver både spansk och engelsk press i dagarna.

De senaste månaderna har inte varit lätta för Isco, i alla fall inte när det kommer till klubblaget. Spanjoren har inte fått tillräckligt med förtroende av Zinedine Zidane samtidigt som det inte gått som väntat för laget. Nu sägs flertalet lag försöka knyta till sig Isco och det är framför allt Manchester City som kopplas ihop med spanjoren.

Enligt uppgifter i engelsk press ska 25-åringen inte vara nöjd med situationen i klubblaget samtidigt som Manchester City kan komma att betala 75 miljoner pund för Málaga-sonen. I veckan stod han för ett hattrick i mötet med Argentina och efter matchen påpekade han skillnaderna mellan klubblaget och landslaget.

– Lopetegui visar att han har förtroende för mig och ger mig mycket speltid. I Real Madrid har jag inte samma förtroende hos tränaren. Det är väldigt viktigt för en spelare att tränaren tror på en när det kommer till fotboll. Kanske är det mitt fel eller är det då det finns många otroligt bra spelare i truppen. Självklart vill jag visa Zidane att jag är att räkna med, säger Isco.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Isco i Real Madrid

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply