• Error, no group ID set! Check your syntax!

Manchester City letar ny mittfältare

Manchester City letar ny mittfältare

Jagar Jorginho – men kan “nöja sig” med Kovacic

Jorhinho var huvudmålet att värva för Manchester City. Men nu verkar det inte bli av, då italienaren inte uppges vara intresserad av att lämna Napoli. Då får Man City leta någon annan mittfältsstjärna.

Att Manchester City ska sluta värva spelare verkar inte vara något som kommer att ske. Bland annat så handlar det om att de vill förstärka sitt mittfält. Det har länge talats om att Napoli-spelaren Jorginho varit på väg till City, men nu verkar det inte hända.

För italienar-brassen har själv sagt att han inte är intresserad av att gå till Premier League-laget. Då får Pep och hans gäng tänka om.

Kan värva från Real Madrid

Sverige trupp 2018 kommer att spela istället för Italien, då Blågult slog ut italienarna i playoff-spelet till VM. Det här ger då tid för Jorginho att fundera över sin framtid. Men det verkar dock som om City får leta upp någon annan.

Det har då talats om, från framför allt The Mail on Sunday, att det ska handla om Real Madrid-spelaren Mateo Kovacic. Den förre Inter-stjärnan har fått ont om speltid i Los Blancos och verkar därför vara benägen att lämna de trefaldigt regerande mästarna efter att han spelat med Kroatien VM trupp i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply