Manchester City lägger bud på Gianluigi Donnarumma

Manchester City lägger bud på Gianluigi Donnarumma

Erbjuder 70 miljoner euro för målvaktens tjänster

Gianluigi Donnarummas framtid i AC Milan är fortfarande oviss. Den italienska klubben har nu ställt ett ultimatum på målvakten samtidigt som Manchester City gett sig in i jakten på hans underskrift.

Supertalangen Gianluigi Donnarumma sitter på ett utgående kontrakt med AC Milan och förhandlingarna som pågår med klubben har blivit långdragna. Detta uppges bero på att målvakten inte beslutat sig för om han vill lämna för en klubb som utmanar om de stora titlarna i Europa eller om han vill stanna kvar och hjälpa den italienska klubben att komma tillbaka till den nivån man en gång låg på. Men enligt Corriere dello Sport tänker Milan nu ställa ett ultimatum på 18-åringen. Om han inte signerar ett nytt kontrakt med klubben före den 30 juni kommer han att bänkas under hela nästa säsong, något som kan få antingen en eventuell flytt att påskyndas eller en underskrift på det nya avtalet.

LÄS ÄVEN: Donnarumma en av världens största talanger – se hela listan här!

Det har tidigare talats om en flytt till Manchester United, som sägs vara ute efter en ersättare till David De Gea, som ser ut att lämna för Real Madrid.

Nu skriver Tuttosport att United får konkurrens på marknaden av lokalrivalen Manchester City. Enligt källan har Pep Guardiola identifierat italienaren som en långsiktig värvning och kommer att försöka värva honom under sommarens transferfönster. Det ska handla om ett bud värt omkring 70 miljoner euro och skulle det nobbas är man redo att höja sitt bud ytterligare för att få till ena affär med Serie A-klubben.

Samtidigt rapporterar man att Milan inte längre är intresserade av att behålla Gerard Deulofeu. Yttern lånades in från Everton i januari och mäktade med fyra mål och tre assist på totalt 17 ligamatcher.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365