Manchester City jagar Sevillas duo

Spanska Sevilla har drabbats av ekonomiska problem efter att ha misslyckats att kvalificera sig för gruppspelet i de två europeiska turneringarna. President José María del Nido har bekräftat att klubben kanske kulle bli tvingade att sälja spelare redan i januari för att kunna betala ut de lönekostnader som klubben släpat efter med. I januari månads slutskede blev Diego López klar för Real Madrid och Sevilla kunde därmed få in en transfersumma och slapp att sälja av klubbens nyckelspelare. 

I sommar kan historien dock ta en ny vändning. Om ligaprestationerna man önskat uteblir kan man bli tvingade att sälja av lagets stora stjärnor. Under dagen rapporterade engelska och spanska medier att Manchester City är ute efter Jesús Navas tjänster. Yttermittfältaren har en utköpsklausul på 35 miljoner euro och City skall vara villiga att erbjuda Sevilla 20 miljoner euro, vilket troligen inte skulle räcka för att knyta till sig Sevillasonen. 

Vidare uppges man jaga supertalangen Geoffrey Kondogbia, som tagit La Liga med storm sedan han anslöt till Sevilla i somras. Fransmannen är utan tvekan en av de spelare som stått för säsongens största genombrott och har spelat till sig en bofast plats i startelvan, trots att han är blott 19 år gammal. Någon eventuell köpsumma har inte nämnts i medier och ryktet kan komma att hetta till ju närmare sommaren vi kommer. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365