Manchester City försöker på nytt med Riyad Mahrez

Manchester City försöker på nytt med Riyad Mahrez

Mahrez återigen på Citys radar

Spelaren som sades vara så gott som klar för Manchester City den gångna sommaren finns på nytt på klubbens radar. Denna gången är dock prislappen högre.

Den gångna sommaren såg det ut att vara mer eller mindre klart med en flytt för Riyad Mahrez från Leicester City. Tillslut blev flytten dock aldrig av då Leicester inte ville acceptera budet som kom in på spelaren och därför blev det ytterligare ett år på King Power Stadium. Leicester ligger för närvarande på åttonde plats i Premier League och då man inte kommer kvalificera sig för spel i Europa kan Mahrez lämna till sommaren.

Manchester City har nu förnyat sitt intresse för algeriern men denna gången kommer prislappen vara högre. Det är tyska Sport Bild som kommer med uppgifter om att The Citizens ska vara villiga att betala 75 miljoner euro för att knyta till sig Mahrez. Spelaren sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2020 och Leicester kommer inte ge efter när det kommer till att sänka prislappen.

SE ÄVEN: Manchester City vill värva Wilfried Zaha i sommar

Det är dock inte bara Eastlandsklubben som är på jakt efter Riyad Mahrez. AS Roma ska även ha visat stort intresse för spelaren som slog igenom tillsammans med Jamie Vardy under säsongen 2015/2016. Italienarna ska dock inte vara villiga att betala lika mycket som Man City och blir det en flytt pekar det mesta på att det blir Etihad Stadium efter sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply