Målrik Champions League-debut för David Moyes

Aftonens Champions League-premiär på Old Trafford, skulle sig till att bli en målrik historia med mycket jubel för hemmalaget. Målskyttet startade redan i den första halvleken efter att den tidigare kritiserade Wayne Rooney, efter ett inlägg från lagkamraten Patrice Evra, dunkade in 1-0 för sitt Manchester United.
Men trots övervägande speldominans från de rödklädda blev Rooneys mål det enda under den första halvleken – dock skulle det till att bli helt andra bullar i den andra.

Tätt efter halvtidvilan började Leverkusen vakna till och redan i den 54:e matchminuten lyckades lagkaptenen, Simon Rolfes, kvittera för gästerna. Men svar på tal från United kom dock bara ett par minuter efteråt, då Robin van Persie cykelsparkade in 2-1. Men det räckte inte där.

Mellan den 70:e och 80:e matchminuten hade Manchesterlaget hunnit sätta två stycken kassar till, en vardera från Wayne Rooney och Anontio Valencia. Och även om matchen vid det laget mer eller mindre redan var avgjord, så lyckades Leverkusens Omer Toprak, snygga till siffrorna när han i matchens 88:e minut, via ribban, satte slutresultatet, 4-2.