Malmö försöker lösa Benfica-försvararen

Victor Nilsson Lindelöf lämnade våren 2012 Västerås SK, för ett äventyr i Portugal och Benfica. Efter lite speltid i klubben, vill försvararen hem till Sverige igen. 

Malmö FF har gått ut och bekräftat sitt intresse officiellt, intresset verkade svalna ett tag, men nu avslöjar Fotbolldirekt.se att Malmös intresse kvarstår.

Fotbolldirekt.se skriver idag att Malmö FF försöker lösa hem backen till Sverige innan transferfönstret stänger den 31 Mars. 

Malmö med många skador och skavanker på sina försvarare letar efter nyförvärv. Nu ser det ut att kunna bli supertalangen Nilsson Lindelöf som väljer att flytta hem. 

Fotbolldirekt.se skriver också att spelarens representanter jobbar för fullt med att hitta en lösning på en övergång. 

– Jag vill inte säga något mer om Victor just nu mer än att vi jobbar på en lösning, säger hans agent Per Jonsson till FotbollDirekt.se.

Sajten skriver också, att om man inte kommer överens nu, så kommer man att försöka lösa övergången till sommaren när 20-åringens kontrakt går ut. 

Nilsson Lindelöf som har en ordinarie plats i Håkan Ericssons U21-landslag, har tidigare gått ut och sagt att Malmö FF vore intressant.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply