Malmö FF:s Magnus Wolf Eikrem tränar med Molde

Malmö FF:s Magnus Wolf Eikrem tränar med Molde

Magnus Wolf Eikrem till Molde?

Efter svagt med speltid under den andra halvan av säsongen ryktas Magnus Wolf Eikrem vara på väg att lämna Malmö FF, även om klubben nekar.

Inför förra säsongen värvades Magnus Wolf Eikrem till Malmö FF för att tillsammans med sin landsman Jo Inge Berget bära laget både i Allsvenskan och Champions League. Efter en fin inledning av Eikrem blev 25-åringen förpassad till bänken under en längre tid och många menade att norrmannen skulle komma att lämna klubben i vinter, något som kan vara på väg att hända.

Eikrem tränar nämligen med norska Molde och sägs vara på väg tillbaka till sin gamla klubb, detta enligt rbnett.no som även publicerade en bild på spelaren under träning. Spelarens agent Jim Solbakken säger dock att det inte handlar om någon övergång.

– Nej, nej, det kan ni sluta skriva om direkt. Magnus är från Molde, känner alla i klubben och är där nu när Malmö FF har uppehåll. Han tränar med laget för att vara i form när Malmö drar igång sina träningar på fredag. Det är inget mer än så. Så det är ingen dramatik i det här, säger han till Fotbollskanalen.

– Han har kontrakt med Malmö FF och kommer att fortsätta där. Det blir ingen övergång.

För några dagar sen stod det klart att Malmö FF får ny tränare och Solbakken tror att den nye MFF-tränaren passar Eikrem bra.
– Allan är mer för en spelande fotboll och kör ett rakare 4-4-2. Det kommer att passa Magnus helt perfekt, säger han.

Fotbollskanalen har även varit i kontakt med Malmö FF:s assisterande tränare Olof Persson som inte har en aning om att Magnus Wolff Eikrem tränar med Molde.

– Det visste jag inte. Det får du ta med Daniel Andersson, säger han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply