bet365

Malmö FF vill ha Djurgårdens Kerim Mrabti

bet365

Kerim Mrabti kan flytta från Djurgården till Malmö

Malmö FF är mitt uppe i den allsvenska slutspurten och gruppspelet i Champions League. Det hindrar inte scoutingstaben med Vito Stavljanin i spetsen för att leta nytt och man har fått upp ögonen för Djurgårdens Kerim Mrabti.

Malmö FF har inte bara tjänat stora pengar i samband med segermatchen mot Shakhtar Donetsk, man har också varit fundersamma över sin situation i gruppspelet och sina chanser att ta sig vidare till Europa League-slutspelet. En sak är i alla fall säker, man letar redan nu efter förstärkningar inför säsongen 2016.

I januari 2015 försvann flera nyckelspelare från Malmö FF som följd av deras spel i Champions League. Emil Forsberg, Magnus Eriksson och Isaac Kiese Thelin försvann då för dyra pengar. Ett halvår senare, mitt i säsongen, försvann också mittlåset Erik Johansson, Filip Helander och Robin Olsen. Därmed hade man nästan ett helt nytt lag jämför med säsongen tidigare.

Frågan är om man går samma framtid till mötes i och med årets spel i Champions League. Flera spelare kan försvinna ut i Europa och det gäller för sportchefen Daniel Andersson och chefsscouten Vito Stavljanin att hitta nya spelare. Kerim Mrabti kan bli deras första storvärvning i vinter.

”Bra spelare är bra klubbar alltid intresserade av”

Fotbollskanalen avslöjar att Malmö FF har ett konkret intresse för en värvning av 21-åriga Mrabti i vinter. Djurgårdens sportchef Bosse Andersson förstår att MFF vill åt deras stortalang.
– Bra spelare är bra klubbar alltid intresserade av. Sedan vill jag inte kommentera det här mer. Kerim har haft en bra utveckling hos oss. Jag hade en stark tro på honom när vi värvade honom, så jag är inte förvånad att det har gått så bra som det har gått. Vi har en plan för Kerim här i Djurgården.

Det som gör det svårt för Malmö är att Mrabti har tre år kvar på kontraktet med Djurgården. U21-landslagsmannen har säkerligen även ögon på sig från utlandet vilket kan försvåra Malmös eventuella värvningsförsök.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply