Malmö FF jagar Bengtsson

Rasmus Bengtsson sitter på ett utgående kontrakt med den holländska storklubben Twente. Någon förläning kommer det inte bli. 

Han har tidigare hintat om att han vill hem till Sverige. Såhär sa han i höstas.

– Jag blir 29 till sommaren och det finns fortfarande goda chanser att stanna kvar här ute i Europa men pengar är inte allt. Det handlar om att följa sitt hjärta, sa han till Kvällsposten och fortsatte:

– Hade MFF inte varit intressant så hade jag sagt det på en gång. Det är många saker som ska till men ingenting är avskrivet eller inte aktuellt. Vi får se vad som händer. Det ska finnas intresse från båda sidor men om det blir Sverige så ligger självklart Malmö närmast till hands med tanke på den bakgrund jag har.

Enligt Fotbolldirekt.se ska Malmö FF inlett förhandlingar med landslagsmeriterade Bengtsson.

Enligt sajten har svenska mästarna kommit fram till en lösning och försvararen kan bli klar för Malmö FF redan i veckan.

Det svenska transferfönstret stänger den 31:e Mars. Något som får MFF-fansen att hoppas på en övergång innan den allsvenska starten

– Jag förstår det, och vi är öppna för allt. Rasmus är öppen för att lyssna på klubbar, sedan får vi se om det blir någonting nu eller i sommar. Just nu är inget bestämt, sade agenten Hasin Cetinkaya till fotbolldirekt.se. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply