Malmö FF förhandlar med Celta Vigo om Oscar Lewicki

Oscar Lewicki lön i Malmö FF - 2 863 000 kronor

Oscar Lewicki kan flytta till Celta Vigo i vinter

Malmö FF:s innermittfältare Oscar Lewicki hade ett makalöst fotbollsår 2015 med EM-guld, spel i Champions League och landslagsgenombrott. Enligt spanska källor förhandlar han nu med Celta Vigo om en flytt i vinter.

Sverige hade ett minst sagt magiskt fotbollsår 2015. U21-landslaget vann EM-guld, A-landslaget tog sig till EM och vi hade ett svenskt lag i Champions League. Oscar Lewicki var en viktig pusselbit i samtliga lagbygge och innermittfältaren har fått på sig intresse från de större ligorna i vinter.

Det började med Hamburg, sedan kom West Ham med i jakten och nu har en ny klubb ett stort intresse för Lewicki. Enligt flera spanska källor har Celta Vigo inlett förhandlingar med både Malmö FF och Lewicki om ett köp nu i januari.

“Siktet är inställt på Oscar Lewicki”

Lewicki kom till Malmö FF som bosman förra året och nu kan klubben tjäna en rejäl peng på den egna produkten. Enligt Fotbollskanalen så har spanska insatta källor sagt att Celta Vigo förhandlar med MFF.
– Celta vill värva en defensiv mittfältare och siktet är inställt på Oscar Lewicki. Malmö vet om intresset och klubbarna pratar, säger en spansk källa med insyn i affären.

Tidigare har Celta Vigo sålt Augusto Fernandez till Atlético Madrid och man ser alltså Lewicki som ersättare till innermittfältaren.

2 Comments

 1. walter

  19 januari, 2016 at 18:12

  es esto cierto? el celta ya ficho a marcelo diaz como sustituto de augusto fernandez
  puede jugar de defensa central?

  • Alexander Ivanovski

   22 januari, 2016 at 12:25

   Hola!

   Sí, podría ser. Es que para el Celta Lewicki va a ser bastante barato y puede ser una solución buena. Tiene futuro y saldrá bién en el Celta, pero todavía es joven y no es lo que era Augusto Fernández.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply