Mållöst i stormötet

Lille jagar PSG och Monaco i ligatoppen, men om man tappar fler poäng kan avståndet upp bli alldeles för långt. Samtidigt vill hålla avståndet till lagen nedanför som vill åt den åtråvärda sista Champions League-platsen som laget just nu innehar. Ett utav de lagen är Lyon, som genom sin nyfunna form har beblandat sig i den striden, men alla poäng är mycket viktiga om man ska nå hela vägen till en topp-tre-placering.

Nu drabbade lagen samman på Stade Metreopole, och kvällens världar var Lille. Hemmalaget skulle dock inte bjuda på några mål, och detsamma gällde för gästerna. Matchen var chansfattig, och det var föga överraskande att inget utav lagen lyckades få hål på varandras stjärnmålvakter.

 Potten blev alltså delat, och det är en ganska bitter poäng för bägge lagen, som hade hoppats på så mycket mer. Lille har just nu, 46 poäng, vilket innebär att man är tio poäng bakom Monaco och 15 bakom PSG. Saint-Etienne ligger på poängen och placeringen bakom, medan Marseille har 43 poäng. Därefter kommer Lyon med sina 41 poäng.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply