Mållös tillställning på Örjans Vall

Halmstad och Åtvidaberg drabbade samman på Örjans Vall i Allsvenskans fjärde omgång under onsdagskvällen inför 3846 åskådare. Det var en jämn match där lagen ägde varsin halvlek och matchen slutade 0-0.

Åtvidaberg inledde klart bäst i matchen och dominerade inledningsvis. Yttermittfältaren Martin Christensen var pigg på sin högerkant och bidrog till det mesta i chansväg för bortalaget. Halmstad jämnade ut spelet lite i slutet av första halvlek och började bäst i den andra.

Den 39-årige ÅFF-veteranen Kristian Bergström räddade en nick från Gudjon Baldvinsson på mållinjen efter en hörna. HBK fortsatte att trycka på och Bergström räddade ännu en gång på mållinjen när han nickade undan Mikael Bomans nickförsök.

Någon minut senare fick Baldvinsson en jättechans till att avgöra matchen för Halmstad när han skulle dunka in bollen från sex-sju meter och fick en total felträff. Men matchen slutade mållöst vilket innebar en poäng vardera till lagen.