Maccabi Haifa lägger bud på Enoch Kofi Adu

Enoch Kofi Adu kan lämna Malmö FF i vinter

Det är sällan en lugn stund i Malmö FF – det är både spelare som kommer och lämnar varje fönster. Nu i vinter kan flera nyckelspelare försvinna och senast i mängden som ryktas bort är Enoch Kofi Adu.

Det är som sagt aldrig lugn och ro i Malmö FF, speciellt inte de senaste åren. Med tanke på att laget har spelat i Champions League har spelarna fått ännu mer uppmärksamhet och spelarna är heta på marknaden. Oscar Lewicki kan gå till Spanien, Magnus Wolff Eikrem verkar längta tillbaka till Norge och flera andra spelare kan försvinna om MFF har otur.

Spelare är givetvis på väg in också. Behrang Safari blev klar härom dagen och den danska innermittfältaren Anders Christenssen kan också vara på ingång. Det kan också vara så pass illa att ännu en innermittfältare, förutom Lewicki, kan försvinna från MFF. Det är Maccabi Haifa som ryktas ha lagt ett bud på Enoch Kofi Adu.

En storklubb i Israel

Det återstår endast 12 dagar av de flesta ländernas transferfönster, men det svenska har öppet till Mars. Därför har MFF tid att ersätta Adu som nu ryktas till Maccabi Haifa. Enligt Fotbollskanalen kan Adu lämna redan nu i vinter till en av Israels absolut största klubbar.

Adu har inte nekat att han vill flytta ut till större klubbar än MFF om han får chansen. Maccabi Haifa kanske inte är större, men det är betydligt mer pengar i den israeliska fotbollen. Tidigare jagade även Maccabi Tel-Aviv ghananen som har två år kvar på sitt kontrakt med MFF.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply