Lyon säljer hellre Alexandre Lacazette till PSG än till England

Lyon säljer hellre Alexandre Lacazette till PSG än till England

Säger Lyons president

Alexandre Lacazette kan hamna i PSG. Lyons president säger att han hellre säljer anfallaren till ligarivalen än till England, rapporterar Daily Mirror.

Flera engelska klubbar har ryktats jag Alexandre Lacazette. För några dagar sedan uppgavs det bland annat att Arsenal planerade ett bud på anfallaren. Även Liverpool sägs vara intresserade. Nu verkar det som att Premier League-lagen kan få det svårt att värva fransmannen. Lyon säljer hellre spelaren till PSG än till England.

– Jag är en affärsman och en modern klubbpresident. Övergångspengar måste alltid återinvesteras i fransk fotboll, precis som jag gjorde när vi var ett topplag i Europa. Jag vill att PSG ska veta att om de erbjuder lika mycket som andra klubbar erbjuder för Alexandre (Lacazette) så kan de få honom utan problem. När vi delar transfersummor med lag utomlands så stärker det dem i stället, säger Jean-Michel AulasLyons president, enligt Daily Mirror.

Går för Belotti i stället?

Det är dock tveksamt om PSG vill värva Lacazette. Det sägs att klubben i nuläget fokuserar på att värva Andrea Belotti, som också han är anfallare. När huvudstadsklubben får reda på hur Lyon resonerar kring Lacazette kan det vara möjligt att de ändrar sig.

C More Premium gratis 1 månad? Så gör du för att få C More Premium gratis!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply