Lumala Abdu nobbar Malmö FF och AIK – Går till Kalmar

Lumala Abdu nobbar Malmö FF och AIK - Går till Kalmar

Kalmar FF snuvar storklubbarna på Lumala Abdu

Under de senaste dagarna har det skrivits mycket om att flera allsvenska klubbar jagar Lumala Abdu. Nu rapporterar Kvällsposten att han gjort sitt val – Kalmar FF.

Lumala Abdu kom för två år sen till Sverige och blev lämnad helt ensam på en flygplats, idag jagas han av de största klubbarna i Allsvenskan efter succé i Mjällby AIF.

– Abdu är överväldigad över intresset från de allsvenska klubbarna. Nu tittar vi på de erbjudanden han har och kommer att se vilken klubb som passar bäst för hans utveckling. Abdu hade ett fantastiskt år i superettan och kommer att bli en stor spelare, har hans agent Nana Sechere sagt till Kristianstadsbladet tidigare.

Nu rapporterar Kvällsposten att Abdu har gjort sitt val och kommer att skriva på det nya kontraktet inom kort. Därmed lämnar han Mjällby efter att han representerat klubbens U19-lag och seniorlag.

Tuff lottning i Svenska Cupen

För Kalmars del blir det inget lätt gruppspel i Svenska Cupen. Under torsdagen lottades nämligen grupperna och Kalmar får se sig lottas i en grupp  med IFK Värnamo, Assyriska FF samt IF Elfsborg. Gruppen är en av mest jämna i årets upplaga av svenska cupen.

Omgångarna är enligt nedan:

Omg 1: 20-21/2        Kalmar FF – IFK Värnamo
Omg 2: 27/2-28/2    Kalmar FF – Assyriska FF

Omg 3: 5-6/3            IF Elfsborg – Kalmar FF

Spelschemat kommer inom kort fastställas med exakt matchdag och starttid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply