Lukakus agent: “Han vill spela i olika länder”

Lukakus agent: "Han vill spela i olika länder"

Lukaku lämnar United?

Belgaren som spelat större delen av sin fotbollskarriär i England kan komma att lämna Manchester United. Det öppnar hans agent för i en intervju med Sky Sports.

Det har pratat en del om att både Romelu Lukaku och Paul Pogba kan vara på väg att lämna Manchester United. När det kommer till den förstnämnde har det funnits flera klubbar som visat intresse och nu kommenterar Lukakus agent Federico Pastorello till Sky Sports att man inte stänger dörren för en övergång till sommaren.

– Just nu är han mycket fokuserad på att avsluta säsongen. Konkurrensen om tredje och fjärde platsen i England är väldigt tajt, så låt oss se vad som händer i framtiden efter säsongen, säger han till Sky Sports och fortsätter:

– Det är hans andra säsong här och han har fortfarande tre år kvar på sitt kontrakt. Vi får se. Han är en som älskar att lära känna nya kulturer, en annorlunda fotboll. Han ser en väg att ha en karriär där han spelar i olika länder eftersom han vill vinna en del troféer och bevisa sig själv och säga till sina barn: “Jag vann där och jag vann där och jag vann där”, avslutar Pastorello.

Manchester United fick punga ut hela 75 miljoner euro när man värvade Lukaku från Everton under sommaren 2017. Det är oklart hur mycket The Red Devils nu kommer att kräva för att släppa anfallaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply