Luciano Vietto närmar sig Barcelona

Luciano Vietto närmar sig Barcelona

Atlético Madrids anfallare är på väg till Camp Nou

Luciano Vietto verkar lämna Atlético Madrid inom en snar framtid. Spelaren är nära en flytt till Barcelona, uppger Football Espana.

Det har under den senaste tiden ryktats om att Barcelona vill värva Luciano Vietto. Nu verkar det som att en övergång snart är klart. Enligt Football Espana flyttar den argentinska anfallaren till Camp Nou inom en snar framtid. Barcelona vill plocka in Atlético Madrid-spelaren då man påstås anse att han skulle utöka konkurrensen i klubbens offensiv.

En övergång är något som Vietto sägs vara positivt inställd till. Han vill flytta till Katalonien för att få möjligheten att spela med landsmannen Lionel Messi. Även Atlético Madrid uppges vara öppna till en affär. Spelaren har endast representerat klubben under en säsong, men gjorde inga större avtryck i det lag som tog sig till final i Champions League.

För att Atlético ska släppa spelaren uppges man vilja att Barcelona spenderar cirka 20 miljoner euro, vilket är det Madridklubben själva spenderade när man värvade Vietto från Villareal i juni 2015.

Det spekuleras även om att Barcelona kan försöka låna spelaren under en säsong, för att sedan ha möjligheten att värva Vietto på permanent basis.

Om Barcelona plockar in Vietto blir han lagets fjärde värvning under sommaren. Man har sedan tidigare lockat till sig Samuel UmtitiLucas Digne och Denis Suarez.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply