Lucas Torreira nära Arsenal

Lucas Torreira nära Arsenal

Förväntas skriva på – inom de närmsta dagarna

Arsenal vägrar att sluta värva i sommar, i alla fall vad det verkar som. London-laget lägger stort krut på att rusta upp sig inför nästa säsong. Något som nu kommer att innebära att klubben letar efter fler spelare att ta in.

Att London-klubben Arsenal har haft det svårt det senaste är ju ingen nyhet. Laget körde fast rejält under tränaren Arsene Wenger. Nu kommer en 22-årige uruguayan bli klar inom klart. Det handlar om att Lucas Torreira ska kunna bli klar.

Han är just nu med i Uruguays VM-trupp som är och spelar i VM just nu. Mittfältaren har legat på Arsenal radar ett tag nu, och han fortsätter vara aktuell för klubben.

Kan bli klar under VM

SE HÄR: Bästa mittfältare i VM 2018

Sedan sommaren 2013 så har den Montevideo-födde Torreira varit i Italien. Han lämnade Montevideo Wanderers U19-lag för att skriva på för Pescara. Det senaste har han varit i Sampdoria, ett lag där han gjort det bra.

Och nu kan lämna dessutom. För enligt italiensk och engelsk media så ska Arsenal vara riktigt nära att köpa loss den uruguayanske 22-åringen. En affär verkar förväntas att bli klar redan under gruppspelet i VM 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply