Lucas Moura nära flytt till Real Betis

Lucas Moura nära flytt till Real Betis

Moura lämnar PSG i vinter

Enligt fransk press har brassen tröttnat på situationen på Parc des Princes och vill lämna för spel i Spanien. Rapporter menar att Real Betis ska vara nära att knyta till sig spelaren.

Vintern 2013 köptes Lucas Moura av Paris Saint-Germain för en summa på 40 miljoner euro. Moura jagades då av flera storklubbar men tillslut föll valet på den franska huvudstadsklubben. Efter att ha fått en bra start i Ligue 1 har det blivit allt svårare för brassen och nu kan han komma att lämna PSG. Det rapporterar lokalpress i Paris.

Det är tidningen Le Parisien som kommer med uppgifter om att Lucas Moura vill lämna PSG och att en flytt till spanska Real Betis är nära att bli av. Klubben från Andalusien vill låna in anfallaren under resterande tiden av säsongen. Moura ska ha fått ett erbjudande från den grönvita klubben och nu ska det endast vara detaljer från att bli klart.

Lucas Moura nära flytt till Real Betis

PSG måste sälja under kommande året

Paris Saint-Germain ser dock inte en utlåning som en optimal lösning. Den franska huvudstadsklubben måste nämligen sälja spelare det kommande året för att anpassa sig till FIFA Financial Fair Play. Moura är en av spelarna som inte lyckas ta en plats i startelvan och kan därför bli en av de som PSG vill sälja.

Efter att ha fått sparsamt med minuter vill Moura nu få speltid i ett annat lag för att ta plats i Brasiliens trupp till Fotbolls-VM 2018.

SE ÄVEN: PSG löner och kontrakt 2017

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply