Lucas Moura kan värvas av Manchester United

Lucas Moura kan värvas av Manchester United

Paris Saint-Germains ytter lämnar för Manchester United?

Willian har gett Manchester United kalla handen och vill stanna i Chelsea. Nu ställer Premier League-klubben in siktet på Lucas Moura från Paris Saint-Germain istället.

Willian har sedan länge jagats av Manchester United, men efter Chelseas framgångar den här säsongen har yttern valt att tacka nej till en flytt till Old Trafford. Därför har José Mourinho nu fått ställa om siktet på en potentiell värvning under transferfönstret. Enligt SportWitness vill man istället locka till sig Lucas Moura från Paris Saint-Germain. Moura har tidigare varit uppe på tapeten som ett nyförvärv för Premier League-klubben, då den portugisiske tränaren sedan länge velat ha honom i sitt lag.

24-åringen har gjort 19 mål och sex assist för PSG den här säsongen och har ett kontrakt som löper ut i juni 2019. Trots att en affär lär bli dyr för Uniteds del uppges man vara redo att erbjuda vad som krävs för att få till en affär med den franska huvudstadsklubben.

De Gea ställer ultimatum

Andra spekulationer som pågår kring United är David De Geas vara eller icke vara i klubben. Han har under en längre tid ryktats till Real Madrid, men någon värvning har inte blivit officiell ännu. Det verkar bero på att parterna inte lyckats komma överens än så länge om hur hans kontrakt ska se ut samt vilken roll han kommer få hos La Liga-giganten.

Enligt Don Balon ställer nu målvakten krav på Real. Om klubbens nuvarande målvakt Keylor Navas blir garanterad speltid inför nästa säsong kommer spanjoren inte vara intresserad av en flytt, han kommer inte heller att gå till Los Blancos om affären fortsätter att dra ut på tiden ännu mer.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply