Lucas Hernandez tackade nej till Manchester United

Lucas Hernandez tackade nej till Manchester United

Lucas tackade nej till dubbla lönen

Manchester United ville köpa en ny försvarare i somras. Något som dock aldrig blev av.

Men ingen kan säga att det inte var nära. Enligt uppgifter från den Madrid-baserade tidningen Marca så ska försvararen till exempel ha erbjudits att dubblas lönen av Manchester United. Samtidigt som Real Madrid så skulle att komma att få en rejäl peng för fransmannen.

Bara under det senaste året har flera av Europas största klubbar kopplats ihop med fransmannen och velat betala vad som krävs för att köpa loss mittbacken. ‘Lucas’ som även kan spela vänsterback förlängde så sent som i juli månad med Atlético och skrev då på till och med sommaren 2024 med en utköpsklausul på 80 miljoner euro.

Blev aldrig United

LÄS MER: NHL odds

Under de sista dagarna på transferfönstret ska Real Madrid har erbjudit sig att betala utköpsklausulen för spelaren men då Lucas lämnade ett blankt nej blev ingen affär av. Även Jose Mourinho ska vara intresserad av att köpa loss spelaren och nu siktar Atlético Madrid på att förnya spelarens kontrakt, endast drygt en och en halv månad efter den senaste förlängningen. Det nya kontraktet sägs komma att höja spelarens lön samtidigt som den nya klausulen hamnar på 150 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply